Denní menu

Denní menu

Každý všední den pro vás připravujeme polední degustační menu. V čase mezi 11:00 a 14:00 na vás čeká polévka a tři degustační talířky. Pochutnáte si na pokrmech české i mezinárodní kuchyně, které pro vás připravuje šéfkuchař Denis Wágner. V receptech kombinuje současné kulinářské techniky s tradičním českým kuchařským uměním. 

Cena denního degustačního menu

Polévka: 36 Kč
Degustační talířek: 80 Kč

Content Blocks

Pondělí 25. září
Polévka:
Drůbeží krém s těstovinou a sekanou zeleninkou
Degustační talířek:
Jelení nudličky na curry, basmati rýže
Hovězí tataráček, česnekový puk a topinka
Bucatini alla puttanesca, parmazán

Úterý 26. září
Polévka:
Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zahradní zeleninkou
Degustační talířek:
Strapačky s kysaným zelím a pečené kolínko
Wrap s kuřecím masem a čerstvou zeleninkou, bramborové chipsy, koktejlový dip
Grilovaná vepřová panenka, zeleninová frittata, vinný přeliv

Středa 27. září
Polévka:
Krém z listového špenátu, máslové krutony
Degustační talířek:
Kuřecí prso sous vide, špenátové brambory a vinný juice
Hovězí gulášek se špekovým knedlíkem a cibulkou
Panzanella salátek s kuřecím masem, bageta

Čtvrtek 28. září

STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 29. září
Polévka:
Bramborová polévka
Degustační talířek:
Kuřecí gyros, tzatziki a bramborové tolárky
Kachna, červené zelí a bramborové placky, kachní juice
Nicoise salát s tuňákem, bageta
 

Instagram

#talirprague #restauracetalir