Denní menu

Denní menu

Vychutnejte si naše obědové menu
 
Každý pracovní den mezi 12:00 a 14:00 se šéfkuchař Denis Wágner a jeho tým věnují přípravě speciálního obědového menu. Naše kuchyně se vyznačuje kombinací moderních kulinářských postupů a klasického českého kuchařského umění. K vaření používáme výhradně lokální a sezónní suroviny, které získáváme přímo od místních farmářů. Tímto způsobem se každodenní oběd promění ve výjimečný gastronomický zážitek.

Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost podělit se s vámi o naši vášeň pro kvalitní jídlo.

Content Blocks

25. 3.  – 28. 3.2024
12:00 - 14:00

PŘEDKRM
Hovězí carpaccio z mladého býčka, rukola, parmazán, lanýžová majonéza 218 Kč

POLÉVKY
Slepičí vývar s dýňovou palačinkou, zahradní zeleninou a masem 55 Kč
Květákový krém, bazalkový olej, máslové krutony 55 Kč

HLAVNÍ CHODY
Holandský řízek v křupavé strouhance, mačkané brambry, okurkový selský salát 165 Kč
Výpečky z divočáka, kysané bílé zelí, variace českých knedlíků 179 Kč
Fettuccine alla carbonara se strouhaným sýrem Grana Padano 165 Kč
Krůtí špíz se sušenými rajčátky a cuketou, bramborové tolárky, chřest 185 Kč
Nicoise salát s tuňákem a vejcem, olivy, cherry rajčátka, grenaille s fazolkami, bagetka 178 Kč 

Instagram

#talirprague #restauracetalir