Denní menu

Denní menu

Každý všední den pro vás připravujeme polední degustační menu. V čase mezi 11:00 a 14:00 na vás čeká polévka a tři degustační talířky. Pochutnáte si na pokrmech české i mezinárodní kuchyně, které pro vás připravuje šéfkuchař Denis Wágner. V receptech kombinuje současné kulinářské techniky s tradičním českým kuchařským uměním. 

Cena denního degustačního menu

Polévka: 36 Kč
Degustační talířek: 80 Kč

Content Blocks

26. 2.  – 1. 3.2024
12:00 - 14:00

Pondělí
Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zahradní zeleninou

Hovězí svíčková na smetaně z loupané plece, karlovarský muffin, citron, brusinkové chutney
Caesar salát s bylinkovými krutony a kuřecím masem
Quesadilla s chorizem a čedarem, bramborové chipsy, remuláda
 
Úterý

Kulajda a lesními houbami a bramborami

Kachní prso s bramborovými plackami, omáčka z červeného vína, bruselská kapustička
Tagliatelle s baby špenátem, kuřecím masem, smetanou a sýrem grana padano
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané bílé zeli, vídeňská cibulka
 
Středa

Drubeží vývar s bylinkovou zavářkou a sekanou zahradní zeleninou

Jelení kýta na zelenině, pastinákové pyré, opečená hruška, brambory Grenaille 
Bramborové noky s omáčkou Arabiatta, kuřecím masem a sýrem grana padano
Farmářský salát s křepelčím vejcem, vinagrette

 

Čtvrtek
Bramborová polévka s lesními houbami

Hovězí guláš z karabáčku se špekovými knedlíky, marinovaná cibulka
Spaghetti aglio olio e peperoncino, grana padano
Míchaný salát s kuřecím masem, bagetka
 

Pátek
Dýňový krém s kokosový mlékem a sýrovou bruschettou

Hovězí guláš z karabáčku se špekovými knedlíky, marinovaná cibulka
Kuřecí řízečky v kukuřičné strouhance, šťouchané brambory, okurkový salát
Spaghetti aglio olio e peperoncino, sýr grana padano
                                                                  

Instagram

#talirprague #restauracetalir