Novinky & akce

Novinky & akce

V restauraci Talíř se pořád něco děje. Pravidelně pro vás připravujeme sezónní akce a kulinářské speciality.
Od čtvrtka do soboty od 22:00 se také můžete těšit na živé DJs a malé live bandy.

Aby vám neutekly žádné novinky, sledujte nás na Facebooku a Instagramu.


Happy Hours 1 + 1 drink zdarma od 16:00 do 18:00 hod.

Content Blocks

3-chodové menu s neomezenou konzumací výběru nápojů*na 2 hod.

3-chodové menu bez nápojů

Obsahuje plnou porci následujících pokrmů

Kachní paštika, mučenka, brusinky, dýně a mandlové lupínky, brioška

Staročeská bramboračka s českými lesními houbami a majoránkou

Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany

S nápoji: 1130 Kč osoba
Bez nápojů: 850 Kč osoba  

*) Neomezená konzumace nápojů: nealko, čaj, káva, pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu),
víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Pimitivo del Salento, Zweigeltrebe Clasic, Prosecco)

Rezervace stolu

4-chodové vegetariánské menu s neomezenou konzumací výběru nápojů* na 2 hod.

4-chodové vegetariánské menu bez nápojů

Obsahuje plnou porci následujících pokrmů

Pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko

Kroupové rizoto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmazánem

Mix trhaných salátů s hruškou, ořechy a pečeným čekankovým pukem v medu

Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem

S nápoji: 1130 Kč osoba
Bez nápojů: 850 Kč osoba

*) Neomezená konzumace nápojů: nealko, čaj, káva, pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu),
víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Pimitivo del Salento, Zweigeltrebe Clasic, Prosecco)

Rezervace stolu

5-chodové degustační menu s neomezenou konzumací výběru nápojů* na 2,5 hod.

5-chodové degustační menu bez nápojů

Obsahuje tapas porci následujících pokrmů

Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb

Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi

Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky

Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou

Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády

S nápoji: 1360 Kč osoba
Bez nápojů: 1020 Kč osoba

*) Neomezená konzumace nápojů: nealko, čaj, káva, pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu),
víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Pimitivo del Salento, Zweigeltrebe Clasic, Prosecco)

Rezervace stolu

7-chodové degustační menu s neomezenou konzumací výběru nápojů* na 3 hod.

7-chodové degustační menu bez nápojů

Obsahuje tapas porci následujících pokrmů


Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit a hořčičné semínko

Pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko

Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi

Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille

Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany

Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem

Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem

S nápoji: 1495 Kč osoba
Bez nápojů: 1120 Kč osoba

*) Neomezená konzumace nápojů: nealko, čaj, káva, pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu),
víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Pimitivo del Salento, Zweigeltrebe Clasic, Prosecco)

Rezervace stolu

Instagram

#talirprague #restauracetalir