Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb
Pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko
Kachní paštika, mučenka, brusinky, dýně a mandlové lupínky, brioška
Kachní paštika, mučenka, brusinky, dýně a mandlové lupínky, brioška
Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi
Guláš z hovězího karabáčku od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald se špekovým knedlíkem a chilli vlasy s jarní cibulkou
Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky
Kroupové rizoto, sezónní houby, bylinky a pěna z pečeného česneku
Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou
Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem
Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem
Rozpečený preclík s bylinkovým tvarohem
Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády