Menu
V restauraci Talíř jsme spojili chutě české kuchyně a styl servírování tapas do unikátního konceptu. Menu pro vás připravil šéfkuchař Petr Špejzl, který ve svých receptech kombinuje tradiční kuchařské umění a moderní kulinářské techniky.
Jednotlivé pokrmy servírujeme na degustačních talířcích. Během oběda nebo večeře vyzkoušíte více jídel a objevíte nové kombinace chutí. Klademe důraz na čerstvé suroviny nakoupené v maximální míře od lokálních dodavatelů.
Nabídku à la carte tapas jsme doplnili o čtyři degustační menu, abyste si vychutnali všechny populární chutě české kuchyně během jednoho večera. Postupně budeme servírovat tradiční české předkrmy, polévky, hlavní chody nebo vegetariánské speciality. To vše s neomezenou konzumací vybraných nealkoholických nápojů, českých a moravských vín a točeného piva Pilsner Urquell.
Pokrmy pro vás připravujeme v otevřené kuchyni, kterou najdete v přízemí restaurace. Její součástí je moderní a stylový bar. Návštěva restaurace Talíř pro vás bude nejen chuťovým, ale také vizuálním zážitkem.
Každý den od 7:00 do 11:00 pro vás připravujeme snídaně all you can eat a mezi 11:00 a 14:00 jste zváni na denní menu.
Pokrmy z à la carte servírujeme do 22:00.