Denní menu

Denní menu

Vychutnejte si naše obědové menu
 
Každý pracovní den mezi 12:00 a 14:00 se šéfkuchař Petr Špejzl a jeho tým věnují přípravě speciálního obědového menu. Naše kuchyně se vyznačuje kombinací moderních kulinářských postupů a klasického českého kuchařského umění. K vaření používáme výhradně lokální a sezónní suroviny, které získáváme přímo od místních farmářů. Tímto způsobem se každodenní oběd promění ve výjimečný gastronomický zážitek.

Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost podělit se s vámi o naši vášeň pro kvalitní jídlo.

Content Blocks

29. 4. – 3. 5. 2024
12:00 - 14:00

PŘEDKRM
Tatarák z lososa, cream-fresh, kopr 165 Kč

POLÉVKY
Špenátový krém s vejcem 85 Kč

HLAVNÍ CHODY
Risotto Salsiccia, fenykl 215 Kč
Selečí bok, kuskus, šalotková omáčka 215 Kč

DEZERT
Jablko v županu 115 Kč 

Instagram

#talirprague #restauracetalir