Šéfkuchař Denis Wágner
Šéfkuchař Denis Wágner přišel do restaurace Talíř z pozice šéfkuchaře EuroAgentur Hotels & Travel, kde úspěšně zavedl několik restaurací. Předtím působil jako šéfkuchař nebo zástupce šéfkuchaře například v pražském hotelu Ambassador Zlatá Husa, Clarion Congress Hotelu Praha nebo v restauraci Hotelu Königshof Garmisch v Německu.
„V restauraci Talíř kombinujeme současné kulinářské techniky s tradičním českým kuchařským uměním. Klademe důraz na čerstvé suroviny v maximální míře zakoupené od lokálních dodavatelů, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Hosty srdečně zveme na kulinářský zážitek, jakým je například punkevní siven z rybářství Skalní mlýn v Moravském krasu marinovaný v červené řepě s černým rybízem, koprem, grapefruitem a hořčičným semínkem. Nebo ochutnejte jelení kýtu z eko farmy Zelené údolí na Vysočině pečenou na zelenině se šípkovou omáčkou na pastiňákové pyré s kaštany,“
říká šéfkuchař Denis Wágner